dimecres, 29 d’octubre del 2008

La primera nevada

Fa 4 dies anàvem amb màniga curta i avui ja tenim la primera nevada! Poca cosa, això sí! Ha emblanquinat els jardins i els camps. Em sembla que han dit que aquesta tarda ja anirà de baixa. A Sant Joan ja ha deixat de nevar i ara només plou. Us deixo amb una foto de tal com es veia el panorama des del menjador de casa. Avui és una tarda d'aquelles que no et mouries del sofà. Al sofà no m'hi quedaré però sí que aprofitaré per acabar d'entrar els vins a la base de dades i em quedaré a casona que si està molt bé. Abrigueu-vos!



2 comentaris:

lacapblanc ha dit...

Ostres quina enveja!
És una foto preciosa...la casa dels avis, no?
Això que sí que arran de mar us ho envejem... Aquí no neva mai, ni quan venen els tres monarques aquests a omplir les llars dels infants de play station d'aquestes o com s'escrigui.
Això de fer una base de dades pels vins és la darrera moda "coul" de St Joan o és un exercici de pràctiques de la carrera aquesta d'arxivística que fas?

Alex ha dit...

Ei! No et pensis que els de muntanya també envejem alguna cosa de la costa!En el meu cas la platja a l'hivern o si és a l'estiu quan és molt d'hora al mató o a última hora del dia, quan tot està tranquil... Els vins, UFF!!!! un vici i dels grans! I la base de dades, un defecte de formació!