dilluns, 3 de novembre del 2008

Castanyes, panellets i coca de poma!

Dissabte vam celebrar la castanyada amb la family! Pa amb tomàquet, pernil, llonganissa ibèrica (salchichón), formatge i unes cebetes amb vinagre de mòdena que estaven boníssimes. I de postres panellets, castanyes i per si no n'hi havia prou , coca de poma. Les coques les vam fer a la tarda amb la meva mare i per ser la primera vegada que en fèiem van quedar prou dignes. La recepta:
  • 6 ous
  • 2 iogurts de llimona
  • 2 gots de sucre
  • 4 gots de farina
  • 1,5 sobres de llevadura Royal
  • 1 poma
Es passa tot per la batedora i s'aboca el líquid resultant en un recipient apte per al forn. Es talla una poma a làmines i s'enfonsen dins del líquid. Ho posem al forn durant uns 20 o 25 minuts a 180º. Quan faltin uns 5 minuts perquè la coca estigui feta es col·loquen unes quantes làmines de poma i una mica de sucre a sobre. I ja està!

Bon profit!