diumenge, 14 de desembre del 2008

Escapada a París

Escapada a París amb la gent de la feina. La Lluïsa, l'Eugènia, la Flora, la Carme, la Mª Àngels, la Dolors, la Isabel i un servidor vam sortir divendres a la matinada amb un vol de Ryanair cap a la capital francesa. Vam visitar els voltants del Louvre, els jardins de les Tulleries, els Champs Elysées, l'Arc de Triomf, la torre Eiffel, Notre-Dame de París, el Palau de Justícia, l'òpera, el barri de Montmartre i el Sacré Coeur, les galeries Lafayette i el mercat de les puces.

No van faltar ni els cafès ni les xocolates ben calentes (i alguna Coca Cola light) per a poder fer passar el fred que feia. Tot i anar abrigat (camisa màniga curta i llarga, jersei gruixut, abric, caputxa i gorro, guants i bufanda) ha caigut un refredat i mal de coll de campionat. Dos dies que van donar molt de sí i que esperem repetir de cara a l'estiu amb un altre destí.

Us deixo algunes fotografies de París i de la sorpresa que m'esperava abans d'arribar a Sant Joan: dos dits de neu. Pujava des d'Olot cap a Sant Joan i tot just sortir pel túnel de Collabós em vaig trobar la carretera ben nevada i a la banda garrotxina, res de res. Unes quantes zigues-zagues i tot controlat. Però des d'aquí vull felicitat la "gran feina feta" pels Mossos d'Esquadra encarregats del trànsit i a l'administració pública encarregada del manteniment de la carretera i del túnel (el govern de Madrid) per la feina feta de cara a avisar de la presència de neu a l'altra cara del túnel. I després diuen que hi ha accidents i que és culpa de la velocitat, de les distraccions... que no vinguin amb excuses de mal pagador i que abans de culpar els conductors vigilin pel bon estat de les vies, perquè cobrar sí que en saben...