diumenge, 7 de desembre del 2008

Portada del 47è pessebre al Taga

Un any més. Arribat el primer diumenge de desembre toca pujar el pessebre al Taga. Aquest any ha estat el 47è. A les 8,30 hem començat a pujar xino-xano, sense apretar massa i a les 10 hem arribat a dalt. El temps ha acompanyat força i no ha fet fred (tenint en compte que estàvem a 2035 metres d'alçada!). Fet el cim, signatura de rigor al llibre i carícia a la creu i tot seguit, a esmorzar. A continuació, s'ha col·locat el pessebre a la creu, i sessió de fotos. Ah! i mentre érem a dalt ha fet una aparició estel·lar el Papa Noel! I de nou cap avall que fa baixada! Malauradament aquest any érem pocs a dalt, ja que al ser un cap de setmana llarg i sobretot, coincidir amb l'aplec de Santa Llúcia, ha fet que hi hagués poca assistència. Una llàstima!

En arribar a casa, una dutxa i a dinar! Avui sípia amb pilotilles i gambes acompanyat d'un riesling auslese Grans-Fassian Trittenheimer Apotheke de l'any 2000 de la zona del Mosela (Alemanya). Deliciós! A la tarda però, m'ha tocat una feina molt més feixuga: l'he dedicat a organitzar tots els apunts per començar a estudiar la part específica d'arxivística per a les oposicions d'arxivers.

A continuació us deixo un parell de fotografies de la pujada al Taga. Podeu veure la galeria sencera al Flickr. I us col·loco l'enllaç de la web de la Unió Excursionista de Sant Joan on podreu veure els pessebres anteriors entre els quals hi ha, quasi al final de la pàgina, el que vam fer l'any 2001 dedicat al centenari de la il·luminació pública de Sant Joan de les Abadesses. http://www.uesantjoan.cat/ (Cal anar a Activitats - Recollida pessebre al Taga)



3 comentaris:

Anònim ha dit...

Fluixet aquest.

A, i un parell vol dir dues, no tres.

aureli alvarez ha dit...

Hola,

Sé que sóc una mica agossarat fent-te aquesta pregunta. D'on has tret el material específic per les oposicions d'arxiver?.
Em dic Aureli (616900194). Tinc material del 92 i he estat 15 anys allunyat del món dels arxius i ara he decidit tornar. Em pots ajudar?. T'ho agrairé.

Alex ha dit...

Hola Aureli,
Envia'm un correu a flamacanigo@hotmail.com i et contesto per mail.