dissabte, 6 de setembre del 2008

La Marató de la Festa Major

El dimecres 10 de setembre comença la Festa Major de Sant Joan de les Abadesses. Sempre se celebra el segon diumenge de setembre i els actes comencen el divendres i s'allarguen fins el dimarts. Aquest any, com que el dijous és la Diada, la festa ja comença el dimecres. Per tant, són molts dies de festa, de menjar, de tastar i beure vins i altres beuratges afins.

Per aquests dies ens hem proposat fer la Marató de la Festa Major, que consisteix en sopar cada dia a un restaurant del poble (o de fora). De fet, la idea no és premeditada, sinó que parlàvem amb els amics d'on aníriem i unca cosa va portar l'altre i ja tenim la marató gastronòmica en marxa.

Podem dir que ja ha començat o que en aquests moments estem fent els entrenaments oficials perquè des del passat dimecres 3 de setembre estem sopant fora de casa. Això vol dir que des del dimecres fins el divendres dia 19 soparem a fora 14 dies d'un total de 17.

En el document de la foto aniré anotant el nom del restaurant, el preu per persona i algun aspecte referent al què hem menjat i begut.


A més a més de la marató, ja hem parlat de fer algun tast de vins (bons) ja que hem de tastar alguna de les ampolles que tant en David com un servidor tenim guardades.

I el dissabte volem participar al Panxus-Fortus, una bicicletada de pes, per a persones de més de 90 kg, i els que no hi arribem ens haurem de carregar una motxilla que pesi els quilos que ens fan falta per arribar-hi. Avui dissabte 6 de setembre m'he pesat al matí: 76,5 kg. O sigui que hauré de carregar alguns quilos a l'esquena. Ara bé, caldrà veure quan peso el dia 19, després de tota la marató. Haurem de començar a fer exercici de veritat...